Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0(454)4114120
Belgegeçer : 0(454)4114142
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tireboluogretmeneviaso.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mah. Gazi Paşa Cad. No141/1 TİREBOLU/GİRESUN
VİZYON : Ülkemizin bu cennet köşesinde, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı, kaliteli hizmet verebilmektir. Verdiğimiz tüm hizmetlerle Türkiye´de örnek öğretmen evleri arasına girebilmektir.
MİSYON : Başta öğretmenlerimiz olmak üzere, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı personelini birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içerisinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesi, mesleki ve kültürel gelişmelerini, hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Otel Odası :7
Kütüphane Kitap Sayısı :102
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Tirebolu ilçesi Samsun-Trabzon sahil yolu güzergahında bulunmakta olup, Gümüşhane, Erzurum, Trabzon, Samsun yollarının kavşak noktasındadır.
Yerleşim Yeri : Karadenizin doğal güzelliği bozulmayan tek ilçesidir. Deniz ve doğa ile iç içe olan ilçemizde 4-5 tane halk plajı bulunmakta olup, yaz mevsimlerinde plajlarda çadır kurulup tatil yapılabilmektedir. İlçemize gelenler öğretmenevinde konaklama yapabilmekte, plajlara şehir içi dolmuşlarla veya yaya olarak gidebilmektedirler.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmenevimiz Tirebolu şehir merkezinde yer almaktadır. Giresun il merkezine 45 km mesafededir. Şehirlerarası otobüs terminaline 300 m, Ordu-Giresun Havalimanına 73 Km, Trabzon Havalimanına 93 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :